Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Maltepe’de Trafik Kazası Geçirdi

Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Maltepe'de Trafik Kazası Geçirdi

Maltepe’de alkollü sürücünün kontrolündeki otomobil, içinde Demokrat Parti İstanbul eski İl Başkanı Ekrem Eray Arda’nın bulunduğu cipe çarptı.

İstanbul’un Maltepe ilçesine bağlı Yalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda gece saat 02.15 sıralarında bir trafik kazası yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 34 NMT 13 plakalı otomobili kullanan Deniz Güner, U dönüşü yapmanın yasak olduğu bir yolda manevra yaparken, içinde Demokrat Parti’nin eski İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda’nın da bulunduğu 34 EA 9696 plakalı cip ile çarpıştı.

Kaza, özellikle gecenin ilerleyen saatlerinde meydana geldiği için çevredeki trafiğin yoğun olmaması, daha ciddi bir kazanın önüne geçti. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, trafik ışığı direğine çarparak takla attı. Kazada şans eseri herhangi bir yaralanma olmadı.

Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, kazaya dair incelemelerde bulundu. Yapılan alkol testinde, otomobil sürücüsü Deniz Güner’in 1.02 promil alkollü olduğu belirlendi. Güner, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazaya karışan her iki araç da çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Maltepe’de Trafik Kazası Geçirdi