DEVA Partisi’nin İl Başkanlığı Açılışına 20 Kişi Katıldı

DEVA Partisi'nin İl Başkanlığı Açılışına 20 Kişi Katıldı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Trabzon’da partisinin il başkanlığının açılış törenine katıldı. Tören, Ortahisar ilçesindeki bir iş hanında gerçekleştirildi ve basın mensupları, koruma polisleri dahil yaklaşık 20 kişi tarafından izlendi.

Babacan, açılış konuşmasına, Trabzon’un tarihi ve kültürel önemine vurgu yaparak başladı. “Bugün kadim şehrimizdeyiz. Şehzadeler diyarındayız. Nice padişahın doğduğu, Fatih’in fethettiği şehirdeyiz. Aynı zamanda Trabzonspor’un şehrindeyiz” diyerek Trabzon’un tarihine ve önemine dikkat çekti. Konuşmasında, Ramazan ayının zorluklarına ve Gazze’deki duruma da değinen Babacan, Türkiye’de yaşanan sıkıntıların Gazze’deki durum karşısında daha az önem taşıdığını ifade etti.

Açılış töreninin ardından Babacan, beraberindekilerle birlikte il başkanlığı binasında kurdele kesimi gerçekleştirdi ve binayı gezdi. Partililerle hatıra fotoğrafı çektiren Babacan, daha sonra seçim otobüsü ile Trabzon şehir turuna çıkarak, ilçeleri ziyaret etti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DEVA Partisi’nin İl Başkanlığı Açılışına 20 Kişi Katıldı