Dexter Yeni Sezon İpuçları Belli Oldu

featured

2013 yılından yaptığı finalden sonra 7 sonra 9. sezonuyla ekrana gelecek olan Dexter dizisinden ayrıntılar gelmeye başladı.

Dizi 8.sezon finalinden 10 yıl sonrasını anlatacak.  Yeni sezonda Dexter ismini değiştirmiş Dünyanın başka bir yerine yerleşmesi ipuçu olabilir.  Dexter 9. sezonun Dexter Morgan’ın hikayesini nasıl devam edeceği konusundaki bu öngörü epey bir şeyi gün yüzüne çıkarabilir. Öncelikle, hükümetin Dexter’ı hala aradığı ve karakterin hala yakalanmamayı başardığı teyit edilmiş oluyor. Öte yandan Dexter’ın “Miami’den kalkıp dünyanın öbür ucuna yerleşmiş olması” da önemli bir detay olabilir.

Dexter’ın 9. sezonu nasıl ilerlerse ilerlesin dizinin “ikinci bir finalini” izlemek şüphesiz büyük ilgi toplayacak. Clyde Phillips, bundan sonra yaşanacak olayların hikayede geriye dönük herhangi bir değişiklik yapmayacağını veya her şeyin rüya olduğunun ortaya çıktığı gelişmeler içermeyeceğini söylemişti, dolayısıyla yapımcının Dexter’ın sonunu nasıl geliştireceğini görmek heyecan verici olacak.

Prodüksiyonun önümüzdeki yılın başlarında hayata geçmesi planlanıyor ve Showtime’ın yeni sezonu önümüzdeki sonbaharda yayınlaması düşünülüyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dexter Yeni Sezon İpuçları Belli Oldu