Diriliş Ertuğrul’un yerini dolduracak yeni dizi geliyor

featured

Diriliş Ertuğrul’un yerini dolduracak yeni dizi geliyor. Diriliş Ertuğrul’un yerini dolduracak dizi belli oldu. Dizinin yönetici yapımcılığını üstlenen Kemal Tekden yeni bir proje için hazırlıklara başladı. Tekden Film bu kez TRT Dijital’de izleyicisiyle buluşacak olan Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi için harekete geçti. Gelen bilgilere göre, dizinin çekimlerinin Kartal’da kurulacak büyük bir platoda gerçekleşeceği öğrenildi.

Tekden Film, Diriliş Ertuğrul’un ardından yine TRT ekranlarında yayınlanacak bir proje için kolları sıvadı. 5 yıl boyunca TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul hem Türkiye’de hem de dünyadaki birçok ülkede en çok izlenen yapımlardan birisi olmuştu. Tekden Film fenomen dizinin ardından Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi için çalışmalara başladı. Gelen bilgilere göre, Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi yakında yayın hayatına başlayacak olan TRT Dijital’de yayınlanacak.

İstanbul, Kartal’da Dev Plato Kurulacak

Tekden Film bu kez TRT Dijital’de izleyicisiyle buluşacak olan Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi için harekete geçti. Gelen bilgilere göre, dizinin çekimlerinin Kartal’da kurulacak büyük bir platoda gerçekleşeceği öğrenildi.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Tekden Film, Diriliş Ertuğrul’un ardından bu kez TRT Dijital’de yayınlanacak olan dizi için çalışmalarını başlattı.

8 BÖLÜM OLACAK

Gelen bilgilere göre, Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisinin ilk sezonu toplamda sekiz bölümde oluşacak.

FETİHİ VE FATİH’İ ANLATACAK

Dizide Fatih Sultan Mehmet’in çocukluk yıllarının işleneceği gelen bilgiler arasında yer alırken cast çalışmalarının da başladığı bilgisi verildi.

Ayrıca projeyle birlikte fetih döneminin tamamen işleneceği de tahminler arasında yer alıyor.

DÜNYAYA AÇILMIŞTI

5 yıl boyunca TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul hem Türkiye’de hem de dünyadaki birçok ülkede en çok izlenen yapımlardan birisi olmuştu.

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Diriliş Ertuğrul’un yerini dolduracak yeni dizi geliyor