Diyarbakır Kayapınar’da Yangın Paniği

Diyarbakır Kayapınar’da Yangın Paniği

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde, bir sitede meydana gelen yangın nedeniyle çok sayıda kişi dumandan zehirlendi. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Olay, bugün saat 12.15 sıralarında Kayapınar ilçesi Barış Mahallesi’nde bulunan Rojava Sitesi’nde yaşandı. Site içerisindeki A-2 Bloku’nun 9. katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm daireyi sardı. Dumanlar ise binanın diğer katlarına yayıldı.

Yangını fark eden vatandaşlar, hemen itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmeye başladı. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı.

Yangın sırasında binada bulunan çok sayıda kişi, dumandan etkilendi. Aralarında çocukların ve itfaiye erinin de olduğu yaralılara, sağlık ekipleri tarafından ilk yardım yapıldı. Bazı yaralılar ise tedavi için hastanelere kaldırıldı.

Yangın, yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için rapor hazırlanacağı bildirildi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Diyarbakır Kayapınar’da Yangın Paniği