• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Diyarbakır Lice’de Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi.

featured

Diyarbakır’da başlatılan terör operasyonları kapsamında Lice bölgesindeki bazı yerleşimlerde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Lice ve Hani ilçeleri mülki sınırları içerisinde bulunan  dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten, aralarında üst düzey örgüt yöneticilerin de bulunduğu değerlendirilen BTÖ mensuplarını ve işbirlikçilerini etkisiz hale getirmek, bölgede BTÖ mensupları tarafından kullanıldığı degerlendirilen sığınak, barınak, depo alanlarını ve uçaksavar mevzilerini tahrip etmek ve malzemeleri ele geçirmek maksadıyla operasyon düzenlenecektir.

Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun ilgili maddeleri gereğince, belirtilen bölgelerde (Lice İlçesine bağlı olan;  Birlik Köyü, Şenlik Köyü, Abalı Köyü, Çeper Köyü, Erginköy Köyü, Tuzlaköy Köyü,  Hani İlçesine bağlı olan;  Kaledibi Köyü, Akçayurt Köyü, Topçular Köyü ve Yukarı Turalı Köyü) sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 19 Mart 2017 günü saat 20.00’den geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar bu bölgelerde sokağa çıkma yasaklanmıştır.

Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz etmekte olup, yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Operasyon kapsamında iki askerimiz şehit olmuştu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Diyarbakır Lice’de Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.