Dört Kişilik Aile Bıçakla Katledildi

Dört Kişilik Aile Bıçakla Katledildi

Upper West Side, New York’un en ünlü ve sevilen semtlerinden biri olarak biliniyor. Central Park’ın batısında, Hudson Nehri’nin doğusunda yer alan semt, sanat, kültür ve eğitim merkezleriyle de dikkat çekiyor. Ancak bu güzel semtte geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay, herkesi dehşete düşürdü.

Polis kaynaklarına göre, 86. Caddede bulunan bir apartman dairesinde dört kişilik bir aile, bıçaklanarak öldürüldü. Polis ekipleri, ihbar üzerine olay yerine geldiklerinde evin kapısının içeriden kilitli olduğunu fark etti ve kapıyı kırarak içeri girdi. Dairede 41 yaşındaki baba, 40 yaşındaki anne ve 3 yaşındaki ile 1 yaşındaki iki erkek çocuğunun cansız bedenleriyle karşılaştı. Polis yetkilileri, olay yerinde çok sayıda bıçak bulunduğunu ve kurbanların yaralarının bıçak darbeleriyle uyumlu olduğunu söyledi. Polis, cinayet-intihar ihtimali üzerinde duruyor.

Olayın yaşandığı apartmanın sakinleri ise büyük bir şok yaşadıklarını belirtti. Komşularından Jeff Kimmel, “Bu çok korkunç bir şey. Böyle bir şeyin burada olabileceğine inanamıyorum” dedi. Polise ihbarda bulunan kişinin de aynı aileden olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dört Kişilik Aile Bıçakla Katledildi