Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul Bir Seçim Projesi, Israr Edilmesinin Tek Sebebi Para

featured

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu uluslararası medya kuruluşu temsilcileriyle İstanbul Planlama Ajansı’nın Florya Kampüsü’nde bir araya geldi.

Sputnik Türkiye’den Burcu Okutan’ın haberine göre, İmamoğlu burada gerçekleştirdiği basın toplantısında “Kanal İstanbul ile ilgili projeye karşı pankartlar asarak halkımızı bilgilendirme çabamıza dönük hakkımda bir soruşturma izni verilmişti.

Kanal İstanbul ile ilgili sorulara cevap veren Ekrem İmamoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı bu projede ısrar ederken, altında birçok tez bulunduruyor. Bunlardan birincisi ‘devlet projesi’ olduğuna vurgu yaparak, bunun yapılması gerektiğinin şart olduğunu kamuoyunu aktarmak istiyor. Bu bir devlet projesi değildir. Bu bir seçim projesidir, zamanında böyle başlamıştır.  Çok net, hani bir söz vardır ya; para, para, para… Bugün bunda ısrar edilmesinin tek sebebi tam da budur. Bugün bu ısrarı yapanların aklındaki tek konu buradan birilerinin para kazanmasıdır. Buna tümden karşıyız, çünkü İstanbul’u tehdit etmektedir. Bu bakımdan, bu proje tümüyle para kazanmaya yönelik bir emlak projesi” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul Bir Seçim Projesi, Israr Edilmesinin Tek Sebebi Para