Elazığ’da Husumetliler Arasında Kızgın Yağlı Kavga

Elazığ'da Husumetliler Arasında Kızgın Yağlı Kavga

Elazığ’ın Çatalçeşme Mahallesi’nde, aralarında daha önce husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada, bir şahıs bıçakla karşı koyan iki kişiye kızgın yağ dökerek yaraladı. Olayda ağır yaralanan bir kişinin hayati tehlikesi bulunuyor.

Olay, bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önce husumet bulunan iki grup, mahallede karşılaştı. Aralarında sözlü tartışma başlayan gruplar, kısa sürede kavgaya tutuştu. Kavgada bıçaklar çekilirken, bir şahıs dükkanından aldığı kızgın yağı, akraba olduğu belirtilen iki kişiye döktü. Kızgın yağın etkisiyle yanan ve bıçak darbeleri alan iki kişi kanlar içinde yere yığıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Yaralılara ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, onları Fırat Üniversitesi Hastanesine sevk etti. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu, diğerinin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Polis ekipleri ise olay yerinde inceleme yaptı. Kızgın yağ döken şahsın kaçtığı, polisin onu yakalamak için çalışma başlattığı bildirildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Elazığ’da Husumetliler Arasında Kızgın Yağlı Kavga