Eminönü-Üsküdar Vapurunda Biber Gazlı Kavga

featured

İstanbul’da, Ramazan Bayramı tatili boyunca toplu taşıma araçlarının ücretsiz olması nedeniyle şehir genelinde büyük kalabalıklar oluştu. Eminönü-Üsküdar seferi yapan vapurda yer kapma tartışması sebebiyle çıkan kavgada biber gazı kullanıldı ve bu durum gergin anlara neden oldu.

Ramazan Bayramı tatili süresince İstanbul’daki toplu taşıma araçlarının ücretsiz olması, şehir çapında yoğunluklara yol açtı. Özellikle Eminönü-Üsküdar hattında seyahat eden yolcular, vapurda bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgaya şahit oldular. İddialara göre, bir yolcu, yer kapma tartışması sırasında çantasından çıkardığı biber gazını başka bir yolcuya sıktı. Bu durum, çevredeki diğer yolcuların da biber gazından etkilenmemek için kaçmalarına sebep oldu.

Kavga, Eminönü’nden Üsküdar’a doğru yapılan yolculuk boyunca devam etti. Gözüne biber gazı sıkılan bir kadın yolcu, yaşananlardan son derece rahatsız olarak güvenlik görevlilerinden yardım istedi ve saldırgan hakkında şikayetçi oldu. Kavga esnasında kadın yolcuların birbirlerine hakaret ettikleri de gözlemlendi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Eminönü-Üsküdar Vapurunda Biber Gazlı Kavga