Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi ? filmi nerede çekildi ? Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi ? filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi ? filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? nerede çekildi, Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filmi oyuncuları kimler, Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? nerede çekilmiştir, Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filmi konusu ne? İşte Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filmi oyuncuları

Kamil Çetin yönetmenliğinde çekilen Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Enes Batur, Ceyda Düvenci, Bekir Aksoy, Bilal Hancı…

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? konusu

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filmi nerede çekildi?
Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? konusu Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremez. 6 yaşındayken babası Enes Batur’a bilgisayar alır ve tüm dünyası o olur. O, okulda da her zaman dışlanan bir çocuk olmuştur. Çocukluğundan beri çevresindeki herkes tarafından sevilmenin hayalini kuran Enes’in artık başka bir hayali daha vardır; YouTuber olmak. Fakat bu hayali ailesi tarafından desteklenmez, üniversite sınavına hazırlanması için onu zorlarlar. Enes, zor bir karar vermek zorunda kalır; ya hayallerinin peşinden koşup YouTuber olacaktır ya da üniversite sınavına çalışacaktır.

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filmi için sözlükte neler dediler?
Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
ceyda düvenci kaliteyi bukadar düşürdüyse demekki.

enes batur’un suçu değil ki, ben de minimum zeka ve uğraşla bomboş videolar çeksem ve bunları milyonar izlese daha fazla para kazanmak için farklı adımlar da atardım.

atmam diyen yalan söylüyordur, çok net.

asıl suç kimde peki? izleyen de mi? onu da sanmıyorum. çocuklar izliyor. bu çocuklar doğuştan düşük mizah anlayışıyla mı doğuyor? hayır. onlara sunulan bu, onlar da bunu alıyor.

benim kardeşim de küçük mesela. izlemiyor enes batur falan. çocuğa kaliteli mizahı gösterdim, onu aldı, onu tüketiyor.

sorun toplumun eğitim seviyesinde yani. son zamanlarda kalitesizliğin prim yapmasında. her gün devlet ağızıyla elitleri kötülersen, sanatı yukarılara taşıyacak elit kesim de bu işle ilgilenmez.

sonra sahne enes batur’a kalır.

türkiye’nin kürt sorunu, ekonomi sorunu falan yok. bu ülkenin çok ciddi bir şekilde kültür reformu yapması lazım. kalitesizliğin bu kadar kutsandığı başka bir ülke yoktur.

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

Daha fazla haber için: www.sabithaber.com

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi ? filmi nerede çekildi ? Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi ? filminin oyuncuları ve konusu.