Patron Mutlu Son İstiyor filmi nerede çekildi ? Patron Mutlu Son İstiyor filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Patron Mutlu Son İstiyor filmi nerede çekildi ? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Array türünde olan Patron Mutlu Son İstiyor nerede çekildi, Patron Mutlu Son İstiyor filmi oyuncuları kimler, Patron Mutlu Son İstiyor nerede çekilmiştir, Patron Mutlu Son İstiyor filmi konusu ne? İşte Patron Mutlu Son İstiyor hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Patron Mutlu Son İstiyor filmi oyuncuları

Kıvanç Baruönü yönetmenliğinde çekilen Patron Mutlu Son İstiyor filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu, Erkan Can…

Patron Mutlu Son İstiyor konusu

Patron Mutlu Son İstiyor filmi nerede çekildi?
Patron Mutlu Son İstiyor filmi nerede çekildi ? Patron Mutlu Son İstiyor filminin oyuncuları ve konusu.

Patron Mutlu Son İstiyor konusu Yapımcı İsfendiyar, senaristlik yapan Sinan’ı romantik komedi filmi senaryosu yazması için Kapadokya’ya gönderir. Burada bir butik otele yerleşen Sinan zor durumdadır. Çünkü ne yazacağı konusunda hiçbir fikri yoktur. Üstelik düşünmek için yeterli zamana sahip değildir. Patronu, işini bir an önce bitirmesi için ona baskı yapmaktadır. Sinan, butik otelin sahibi olan İzzet Bey’in kızı Eylül’le tanışır ve ondan çok etkilenir. Hatta ondan ilham alarak yazacağı senaryoyu onun üzerine kurmaya karar verir. Ancak bir sorun vardır: Eylül, ünlü bir oyuncu olan Faruk’la nişanlıdır. Faruk ile Sinan birbirlerini uzun zamandır tanımaktadırlar ve bu tanışıklık pek hoş anılarla dolu değildir. Çünkü Sinan, zamanında yakın arkadaş olduğu Faruk’un sevgilisini çalmıştır; bu yüzden de Faruk, Sinan’ı düşman ilan etmiştir.

Patron Mutlu Son İstiyor filmi için sözlükte neler dediler?
Patron Mutlu Son İstiyor hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
bir yılmaz erdoğan filmi değildir. senaryosunu yılmaz erdoğan yazmıştır sadece. filmin yönetmenliğini kıvanç baruönü yapmaktadır which kelebeğin rüyası’nın yapım tasarım ustası olan abi. umarım tolga çevik’i sen kimsin filminin ardından gerçekten güzel bir filmle görebiliriz.

(bkz: çılgın sekreter jale)

valla ben serinin devamı sandım.

Patron Mutlu Son İstiyor filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Patron Mutlu Son İstiyor filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

Daha fazla haber için: www.sabithaber.com

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Patron Mutlu Son İstiyor filmi nerede çekildi ? Patron Mutlu Son İstiyor filminin oyuncuları ve konusu.