Erman Toroğlu, Arda Güler’i Savundu, Şenol Güneş’i Eleştirdi

Erman Toroğlu, Arda Güler’i Savundu, Şenol Güneş’i Eleştirdi

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Sky Spor’da yayınlanan ‘Ne diyosun hocam?’ programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Toroğlu, Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler’i övdü, Şenol Güneş’in deprem sonrası yaptığı açıklamayı eleştirdi ve gözyaşlarını tutamadı.

Toroğlu, Arda Güler’in Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinde kazandırdığı penaltı pozisyonunu değerlendirdi ve genç oyuncunun Real Madrid’e gitmesinin doğru bir karar olduğunu söyledi. Toroğlu, “Bu çocuk Türkiye’de kalırsa çok iyi olmaz. Bizdeki spor şartları ahlak şartlarını zorluyor. Biz kendisi atarak penaltı atan futbolcuyu alkışlıyoruz. Alakasız bir yerde atılan futbolcuyu taraftadar olarak alkışlıyoruz. Bunları konuştuğun zaman kötü geliyorsun, diyorlar ki ‘17 yaşındaki bir çocuğa edilir mi?’, edilir. Çünkü 17 yaşındaki bir çocuk onları düşünmeyecek. Şimdi gittiği yer Real Madrid, gittiği yerde bunları yapmayacak, yapamaz. Orada önce bunları yapmayacağını öğrenecek.” dedi.

Toroğlu, ayrıca Şenol Güneş’in 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası Süper Lig’den çekilen takımlar hakkında yaptığı açıklamaya da sert tepki gösterdi. Toroğlu, “Hocam inanamadım. Bu adam bir de öğretmen. Depremde Şenol Güneş’in çocukları orada olsaydı, karısı, akrabaları aynı cümleleri eder miydin be adam? Nasıl insanlarsınız siz! Her şeyiniz para mı sizin? Sizde şu kadar insanlık yok mu? Adam uzatmada gol attı, ben gördüm hallerini sarmaş dolaş, deprem oldu. İnsanlar öldü, adam sabah İngiltere’ye gidecek, adamı cenazeye götürdüler. Sen ne diyorsun Şenol Güneş?” diye konuştu.

Toroğlu, konuşmasının sonunda duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Toroğlu, “Orada neler oldu biliyor musun? Bana anlatıyorlar, bazen anlatılanlar karşısında ağladım. Ayıptır, her şeyi para mı görüyorsunuz? Adam değilsiniz, kusura bakmayın, adam değilsiniz.” dedi.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Erman Toroğlu, Arda Güler’i Savundu, Şenol Güneş’i Eleştirdi