Erotik yayın yapan kadın konuştu

featured

Küçük yaştaki çocuğunun yanında yaptığı erotik yayınlarla tepki toplayan H.K. gözaltına alındı. H.k’nın savcılıktaki ilk ifadesi de basına yansıdı. H.k. ilk ifadesinde yayında eteğinin yanlışlıkla açıldığını söyledi.

Video kaydının içeriğinin ‘müstehcenlik ve hayasızca hareketler’ suçu kapsamında kalabileceği gerekçesiyle kaydı yapan ve yayınlayan şüpheli veya şüpheliler hakkında re’sen soruşturma başlatıldı.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, paylaşımı yapan kadının isminin H.K. olduğunu belirledi. H.K.’nin, Sultanbeyli’de yaşadığı eve dün sabah baskın düzenlendi. Tv100’ün aktardığına göre gözaltına alınan H.K.’nin emniyetteki ilk ifadesinde, “Paylaşılan Video eski bir video. Eşim o dönem kumar oynuyordu bu nedenle borçlanmıştı. Para kazanmak için videoyu çektim” dediği iddia edildi.

“Eteğim yanlışlıkla açıldı”

H.K.’nin avukatı Ömer Tekin Türker, H.K.’nin 1.5-2 sene önce eşinden ayrı yaşadığı dönemde temizlik işleri yaparken aynı zamanda Sosyal Medya içerikleri ürettiğini, bir canlı yayın sırasında da eteğinin yanlışlıkla açıldığını, yayını hemen kapattığını ancak başkaları tarafından paylaşılarak yayıldığını söyledi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Erotik yayın yapan kadın konuştu