Esenyurt’ta Baba-Oğul Kavgası Kanlı Bitti

Esenyurt'ta Baba-Oğul Kavgası Kanlı Bitti

Esenyurt’ta bir baba, gelinine bıçak çektiği iddia edilen oğlunu bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası baba polise teslim olurken, oğlu binanın boşluğuna düşerek can verdi.

Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt Osmangazi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3’üncü katta oturan Umut Erkut (25), henüz belirlenemeyen bir nedenle eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Umut Erkut, eşine bıçakla saldırmak istedi.

Bu sırada aynı binanın 2’nci katında oturan babası Mustafa Erkut (50), olayı duyarak üst kata çıktı. Baba ve oğul arasında da tartışma çıktı. İddiaya göre Mustafa Erkut, oğlunu defalarca bıçakladı.

Aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Umut Erkut, binanın boşluğuna çıkarak merdivenlerden inmeye çalıştı. Ancak giriş katta yere yığılarak hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Umut Erkut’un öldüğünü belirledi. Mustafa Erkut ise polise teslim olarak gözaltına alındı.

Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Ekiplerin çalışması sürerken acılı anne ise olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Umut Erkut’un cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Esenyurt’ta Baba-Oğul Kavgası Kanlı Bitti