Esenyurt’ta Kanser Tedavisini Tamamlayan Kadın, Eşinin Silahından Çıkan Kurşunla Hayatını Kaybetti

Esenyurt'ta Kanser Tedavisini Tamamlayan Kadın, Eşinin Silahından Çıkan Kurşunla Hayatını Kaybetti

Esenyurt’ta dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, Müslüm Özer isimli şahıs, kanser tedavisini tamamlayan eşi Fatma Özer’i evlerinde tabancayla vurarak öldürdü. Ardından aynı silahla intihar eden Müslüm Özer’in cesedi de eşinin yanında bulundu. Olayın nedeni henüz bilinmiyor.

Olay, dün saat 19.15 sıralarında, Hürriyet Mahallesi Ördek Sokak’taki 3 katlı bir binanın giriş katında meydana geldi. İddiaya göre, Müslüm Özer, evde eşi Fatma Özer ile bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Müslüm Özer, evde bulunan tabancayla eşine ateş etti. Fatma Özer olay yerinde hayatını kaybederken, Müslüm Özer de aynı silahla kendisini vurarak intihar etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri de çalışma yaptı. Cenazeler yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan, Fatma Özer’in yakın zamanda kanser hastalığını yendiği ve tedavisini tamamladığı öğrenildi. Olay yerinde cenazelerin evden çıkarılmasını bekleyen Fatma Özer’in kızı ise, “Kanseri yendi, bu canavarı yenemedi” diyerek gözyaşı döktü.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Esenyurt’ta Kanser Tedavisini Tamamlayan Kadın, Eşinin Silahından Çıkan Kurşunla Hayatını Kaybetti