Esenyurt’ta Kocası Masaja Giden Kadın Salonu Bastı

Esenyurt'ta Kocası Masaja Giden Kadın Salonu Bastı

İstanbul Esenyurt’ta dün akşam saatlerinde ilginç bir olay yaşandı. Bir genç kadın, kocasının sık sık gittiği masaj salonuna giderek burada fuhuş yapıldığını öne sürdü. Kadın, iş yerinin önünde bağırarak ortalığı karıştırdı.

Olay, Esenyurt ilçesindeki bir masaj salonunda meydana geldi. İddiaya göre, genç kadın kocasının masaj salonuna gittiğini öğrendi. Bunun üzerine kadın, salonun adresini öğrenerek oraya gitti. Ancak salonun kapısında kocasını bulamadı.

Kadın, iş yerinin önünde bağırmaya başladı. Kadın, masaj salonunda yasadışı fuhuş yapıldığını iddia ederek, “Ben deli değilim. İçeride bir sürü adam köpükleniyor.” diye seslendi. Kadının bu sözleri üzerine iş yerinin etrafında kalabalık oluştu.

Kalabalıktan bir vatandaş, kadına “Bu şekilde burayı basarsanız haneye tecavüz etmiş olacaksınız ve siz suçlu olacaksınız. Zabıta, polis ile gelseniz daha iyi olur.” dedi. Kadın ise “Neden ben suçlu oluyorum? Zorunuza mı gitti?” diye cevap verdi.

Kadın, sinirlenerek salonun kapısına tekme attı. Kapıyı açan iş yeri çalışanı ile kadın arasında kavga çıktı. Çevredekilerin araya girmesiyle kavga sona erdi. Çalışan iş yerine geri dönerken, kadın da oradan ayrıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Esenyurt’ta Kocası Masaja Giden Kadın Salonu Bastı