Eşiyle Tartışan YouTuber, Bıçaklı Saldırıya Uğradı

Eşiyle Tartışan YouTuber, Bıçaklı Saldırıya Uğradı

İstanbul’da yüksek mimar ve YouTuber olan Merve Veziroğlu Yıldırım, eşi Yunus Yıldırım tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Olay, Üsküdar’da bir yıl önce evlenen çiftin yaşadığı evde meydana geldi. İddiaya göre, çift arasında şiddetli geçimsizlik vardı ve sık sık tartışıyorlardı. Önceki sabah da bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başlayan çift, kavgaya tutuştu. Yunus Yıldırım, mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla eşini yatak odasında 32 yerinden bıçakladı. Ardından polisi arayarak kendisini ihbar etti.

Polis ekipleri olay yerine gelerek Yunus Yıldırım’ı gözaltına aldı. Merve Veziroğlu Yıldırım ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Genç kadının yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayın ardından genç kadının ablası Şerife Yavuz da eve geldi. Gözyaşları içinde konuşan Yavuz, “Kız kardeşimi yoğun bakıma aldılar, kanaması var. Şoktayım” dedi.

Bina sakini Ali Aydın ise çiftin yeni evli olduğunu ve aralarında geçimsizlik olduğunu söyledi. Aydın, “Adam bana aralarında geçimsizlik olduğunu söylemişti. 1 senedir buradalardı, yeni evlilerdi” diye konuştu.

Gözaltına alınan Yunus Yıldırım ise polise verdiği ifadede eşiyle kayınvalidesi yüzünden ve sosyal medya mesajları yüzünden kavga ettiklerini söyledi. Yunus Yıldırım, “Eşimde son zamanlarda sürekli tartışıyorduk. Bunun nedeni kayınvalidemdi. Ayrıca eşimin sosyal medya hesabına çok mesaj geliyordu. Kıskançlık sorunları yaşıyorduk” dedi.

Yunus Yıldırım dün adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Eşiyle Tartışan YouTuber, Bıçaklı Saldırıya Uğradı