Etkileyici Göz Kapaklarına Sahip Olun

featured

Yüzü son derece etkileyen bölgelerden bir tanesi olan göz kapakları, bundan dolayı son derece önemli bir bölge. Dolayısıyla kadın ya da erkek fark etmeden güzel bir yüz yapısına sahip olmak isteyen herkesin mutlaka göz kapağı bölgesine gereken özeni göstermesi gerekir. Karakucak Klinik bünyesinde yapılmakta olan göz kapağı estetiği Mersin uygulaması ile beraber artık bu bölgede ortaya çıkan sorunların etkili şekilde giderilmesi mümkün olmaktadır.

Göz kapaklarının derisi incelendiği zaman da görülebileceği üzere buradaki deri son derece ince. Böyle olunca da karşı karşıya kaldığı dış etkiler çok daha net ve erken zamanlarda ortaya çıkmaktadır. Bölgenin aşırı yağlanması ve sarkma durumu ile karşı karşıya kalan insanlar artık göz kapağı estetiği Mersin uygulaması konusundaki araştırmalarına hız kesmeden başlamış durumdalar. Normalde göz kapağı ile alakalı yapılacak olan estetik uygulamaları dendiği zaman pek çok kişinin aklına öncelikli olarak iyileşme sürecinin uzun olması geliyor. Ve bundan dolayı da süreçten korktukları için ne kadar ihtiyaçları olursa olsun fark etmez bu uygulamayı yaptırmak istemiyorlar. Karakucak Klinik ise bu aşamada devreye girerek insanlara acısız ve etkili bir uygulama sunuyor.

Etkileyici Göz Kapaklarına Sahip Olun

 

Plexr Yöntemi ile Göz Kapaklarındaki Sorunlardan Kurtulmak Mümkün

 

35 ila 70 yaş aralığındaki herkes tarafından tercih edilebilecek olan göz kapağı estetiği Mersin uygulaması Plexr ile hem kadınlar hem de erkekler aradıkları sonuçları elde etmeyi başarıyorlar. Uluslar arası patente ve CE Belgesi’ne sahip  olan bu yöntem, herhangi bir acı hissinin ortaya çıkmaması adına bölgeye lokal anestezik krem tatbik edildikten sonra başlar.

Bölgenin uyuşmasından sonra göz kapağı estetiği Mersin uygulamasın için ilgili cilt yüzeyi ve cihaz arasındaki potansiyel fark ile havada bulunan gazla plazma enerjisine dönüştürülmektedir. Meydana çıkacak olan enerji de cildin yüzeyinde yer alan lezyonu buharlaştıracak ve bu sayede sorunlu olarak tanımlanmış dokular yok edilirken yeni dokuların oluşum süreci de başlayacaktır. Kısa bir sürede yapılacak olan uygulama sonrasında ilgili bölgeye buz uygulanır. Uygulama sonrasında ortaya çıkacak olan ödem ise uzman tarafından verilecek damlanın kullanılması ile beraber ortadan kaybolur.

Etkileyici Göz Kapaklarına Sahip Olun

 

Başarılı bir şekilde yapılacak olan Plexr ile göz kapağı estetiği Mersin uygulamasının ardından bu bölgede kabuklar ortaya çıkabilecektir. Kişinin kesinlikle bu kabuklara dokunmaması ve direkt olarak güneş ışığına çıkmaması gerekmektedir. Aynı zamanda buradaki kabuklar düşmeden bölgeye alkol ve çeşitli kimyasallar içeren krem ve kozmetik ürünler de sürülmemelidir. Yaklaşık olarak 10 günlük süre içerisinde göz kapaklarındaki kabuklar düşecek ve bu kabukların ardından pembe bir deri ortaya çıkacaktır. Bu deri de mutlaka güneşten korunmalıdır. Böylece dökülecek olan kabukların ardından çıkacak yeni doku ile göz kapakları çok daha sıkı ve genç bir görünüme erişmeyi başaracaktır.

Gelişen teknolojinin en etkili şekilde kullanılmakta olduğu Plexr ile göz kapağı estetiği Mersin uygulaması ile beraber artık isteyen herkes çok daha etkileyici bir yüz yapısına kolaylıkla erişebilmektedir. Karakucak Klinik uzmanlığında gerçekleştirilen uygulama öncesinde ve sonrasında kişilerin akıllarında yer etmiş olan soruların her birinin cevabı eksiksiz olarak verilmektedir. Kısa süren sürecin tüm detaylarına dikkat edilmesi ile beraber göz kapaklarına yapılacak olan Plexr uygulaması istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

Herhangi bir yan etki ya da acı hissi ile karşı karşıya kalmadan göz kapağı estetiği Mersin uygulaması ile beraber istediği sonuçları elde etmek isteyenler, https://www.karakucakklinik.com/ üzerinden bu uygulama hakkında aradıkları sonuçlara kolaylıkla ulaşabilirler.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Etkileyici Göz Kapaklarına Sahip Olun