Evine Dönmeye Çalışan Market Çalışanına Otomobil Çarptı

Evine Dönmeye Çalışan Market Çalışanına Otomobil Çarptı

Ankara istikametinde seyir halinde olan Mert Ertuğ idaresindeki otomobil, mesai sonrası evine dönmek isteyen market çalışanı Hasan Hüseyin Öztürk’e çarptı. Kazanın hemen ardından, aynı yönde ilerleyen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen başka bir araç, yere düşen Öztürk’ün üzerinden geçti.

Olayın hemen ardından bölgeye ivedilikle sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, yaptıkları ilk değerlendirmede Hasan Hüseyin Öztürk’ün olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Kazanın şiddetiyle Öztürk’ün kıyafetlerinin de yerinden oynadığı görüldü.

Aile Büyük Üzüntü Yaşadı

Kazanın haberini alıp olay yerine gelen Öztürk’ün ailesi ve yakınları, yaşadıkları büyük acı ve şokla sinir krizleri geçirdi. Hasan Hüseyin Öztürk’ün cansız bedeni, cumhuriyet savcısının yapmış olduğu inceleme sonrasında İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi morguna nakledildi.

Soruşturma Başlatıldı

Bu trajik kazanın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, her iki otomobilin sürücüleri gözaltına alındı. Kazayla ilgili daha fazla bilgi ve detaylar, soruşturma ilerledikçe kamuoyu ile paylaşılacak.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Evine Dönmeye Çalışan Market Çalışanına Otomobil Çarptı