Eyvah Karım filmi nerede çekildi? Eyvah Karım filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Eyvah Karım filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Eyvah Karım nerede çekildi, Eyvah Karım filmi oyuncuları kimler, Eyvah Karım nerede çekilmiştir, Eyvah Karım filmi konusu ne? İşte Eyvah Karım hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Eyvah Karım filmi oyuncuları

Raşit Çelikezer yönetmenliğinde çekilen Eyvah Karım filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Asuman Dabak, Yosi Mizrahi, Wilma Elles, Sadi Celil Cengiz…

Eyvah Karım konusu

Eyvah Karım konusu Raşit Çelikezer’in yönetmen koltuğunda oturduğu “Eyvah Karım” filminde, zengin ve sosyetik bir çiftin hikayesi anlatılıyor. Karısının tatile gitmesini fırsat bilen adam hemen çapkınlık planları yapar. Fakat başına gelenler planladıklarından bambaşkadır. Evde çapkınlık planı yapan adamın tadını önce eve giren üç farklı hırsız bozar. Bu yetmezmiş gibi bir de karısı sürpriz yapmak için aniden eve geri döner. Asuman Dabak ve Yosi Mizrahi’nin başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Wilma Elles ve Sadi Celil Cengiz yer alıyor.

Eyvah Karım filmi nerede çekildi?
Eyvah Karım filmi için sözlükte neler dediler?
Eyvah Karım hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
şu an kanal d'de oynuyor. tam anlamıyla berbat bir film. mikrofonun gözükmesi, seslerin arada derinden gelmesi ve konunun işlenişi zayıf. zaplarken denk geldim "bu neymiş" edasıyla izlemeye başladım, şimdi de kusmaya gidiyorum. evet.
oyuncular: asuman dabak, yosi mizrahi, wilma elles falan işte
yönetmen: raşit çelikezer

tanım: bok gibi film

Eyvah Karım filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Eyvah Karım filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Eyvah Karım filmi nerede çekildi? Eyvah Karım filminin oyuncuları ve konusu.