Fabrika çıkışlı ikinci el otomobil dönemi 2023’te başlıyor

featured

Fabrika çıkışlı ikinci el otomobil dönemi 2023’te başlıyor. Renault, Fransa ve İspanya’da ‘Refactory’ ismiyle hizmet veren fabrika çıkışlı ikinci el araç satışı modelini Türkiye’ye getiriyor. Buna göre ikinci el araç dönemi 2023’te başlayacak.

Hürriyet’ten Taylan Özgür Dil’in haberine göre, konuyla ilgili daha önce “Değerlendirme aşamasındayız” diyen Renault Group CEO’su Hakan Doğu, 2023 yılında faaliyetlerin başlayacağını belirterek, “Artık son aşamadayız. Teknolojik olarak yatırımlarımızın kararını verdik. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz. Otomobile doğru ulaşma yöntemi bu olacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek, halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız” dedi.

Doğu, yenileme merkezinin Bursa’daki Oyak Renault fabrikasının içerisinde olacağını ifade ederek başlangıçta 6 yaşına kadar araçların yenileceğini sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatmayı planladıklarını anlattı. Motor dahil her şey yenilenebileceğini söyleyen Doğu, 2 yıl da garanti sunulacağı bilgisini verdi.

Alım ve satım işlemlerinde ise devreye Türkiye’deki Renault bayi ağı gireceğini belirten MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, “İlk etapta yenilenmiş ikinci el araç alım ve satış işlemlerini şubelerimiz kanalıyla yapmak istiyoruz” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fabrika çıkışlı ikinci el otomobil dönemi 2023’te başlıyor