Fallout Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı

Fallout Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı

Amazon Prime Video’nun merakla beklenen yeni dizisi “Fallout“un ilk fragmanı büyük bir heyecanla yayınlandı. 12 Nisan’da platformda izleyiciyle buluşacak olan dizinin bu fragmanı, atmosferi, mekanları ve aksiyon dolu anlarıyla dikkat çekiyor. Fragmanda, daha önce yayınlanan ilk görsellerde de görülen birçok ikonik sahne yer alıyor: Vault’tan ilk çıkış, Power Armor, Brotherhood of Steel ve Dogmeat’i andıran bir köpek. Oyun serisinden tanıdığımız pek çok unsurun, hatta dizinin müzik ve tonlamasının bile benzer olduğu görülüyor.

Fragman, kısmen Nat “King” Cole’un ‘I Don’t Want to See Tomorrow’ şarkısı eşliğinde hazırlanmış ve Brezilya’daki CCXP’nin Fallout panelinde yayınlanmıştır. Panele katılan yürütücü yapımcı ve yönetmen Jonathan Nolan, yürütücü yapımcı ve ortak showrunner Graham Wagner ile dizinin yıldızları Ella Purnell, Aaron Moten ve Walton Goggins, dizi hakkında daha fazla bilgi paylaştılar.

Dizinin tanıtım metninde yer alan ifadeler ise dizinin temel konusuna ışık tutuyor: “Sahip olunacak neredeyse hiçbir şeyin kalmadığı bir dünyada sahip olanların ve olmayanların hikayesi”. “Kıyametten iki yüz yıl sonra, lüks serpinti sığınaklarının nazik sakinleri, atalarının geride bıraktığı radyasyonlu cehennem ortamına geri dönmek zorunda kalıyor ve kendilerini inanılmaz derecede karmaşık, neşeyle tuhaf ve son derece şiddetli bir evrenin beklediğini keşfedince şok oluyorlar.” Bu açıklamalar, dizinin Fallout evrenine sadık kalarak bir post-apokaliptik dünyayı nasıl canlandıracağına dair ipuçları veriyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fallout Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı