Prison Break Dizisi Ekranlara Geri Dönüyor

Prison Break Dizisi Ekranlara Geri Dönüyor

Prison Break hayranlarına müjdeli haber! Televizyon tarihinin en sevilen hapishane dizilerinden biri olan Prison Break, yeni bir diziyle geri dönüyor. Hulu kanalı, dizinin orijinal yaratıcısı Paul Scheuring ile işbirliği yaparak, aynı evrende geçecek farklı bir hikaye anlatacak. Dizinin senaryosunu ise Elgin James kaleme alacak. Dizinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.

Prison Break, 2005-2008 yılları arasında dört sezon boyunca izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Dizi, işlemediği bir suç yüzünden idam cezasına çarptırılan Lincoln Burrows’u (Dominic Purcell) kurtarmak için hapishaneye giren kardeşi Michael Scofield’ın (Wentworth Miller) maceralarını konu alıyordu. Dizi, 2017 yılında beşinci sezonuyla kısa bir süreliğine geri dönmüştü. Ancak başrol oyuncularından Wentworth Miller, geçtiğimiz yıl dizinin devam etmeyeceğini açıklamıştı.

Dominic Purcell ise yeni çekilecek dizide kendisinin ve Wentworth Miller’ın yer almayacağını doğruladı. Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Purcell, Prison Break’in kendisi ve ailesi için çok önemli bir deneyim olduğunu belirtti. Dizinin başarısından dolayı hayranlarına teşekkür eden Purcell, “O bölüm kapandı. Yeni bir sayfa açılıyor” dedi. Böylece, Prison Break’in yeni dizisinde Michael Scofield ve Lincoln Burrows karakterlerinin olmayacağı kesinleşti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Prison Break Dizisi Ekranlara Geri Dönüyor