Yargı Dizisi Yeni Sezon Oyuncuları, Konusu

Yargı Dizisi Yeni Sezon Oyuncuları, Konusu

Yargı dizisi, yeni sezonuyla bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı dizide, Ilgaz ve Ceylin’in aşkları yeni bir sınava tabi tutuluyor. Yeni sezonda dizinin oyuncu kadrosuna birçok yeni isim katılıyor. İşte, Yargı dizisinin yeni sezon oyuncuları ve konusu hakkında merak edilenler…

Yargı dizisi, 24 Eylül Pazar günü üçüncü sezona başlıyor. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan dizi, yayınlanan tanıtımlarla izleyiciyi büyük bir bulmacanın içine çekiyor. Ilgaz’ın baba olacağını öğrendiği, Ceylin’in doğum anlarının göründüğü tanıtımlarda, ikilinin birbirine yabancı ve mesafeli anları ise izleyiciyi yeni sezonda nelerin beklediğini merak ettiriyor.

YARGI DİZİSİ YENİ SEZON KONUSU

Yargı dizisinin yeni sezon konusu şöyle: Ilgaz’ın yokluğunda düştüğü dipsiz kuyudan mucizevi bir biçimde kurtulan ancak, öfkesi alev alev kalbinde yanan Ceylin… Fırtınaya tutulmuş sevdiğini kollarında dindirmeye çalışan, üstelik bu büyük aşkın onlara getirdiği tatlı bir sürprizi öğrenen Ilgaz… Hayat onları hiç bilmedikleri bir denizde dalgalarla savururken, zaman ruhlarına bambaşka şekiller vermiştir. Artık aralarındaki mesafenin kapanması için yeni bir mucize daha gereklidir.

Bu sırada hayat herkes için yeni sürprizler hazırlamıştır. İstanbul’un en başarılı avukatı olarak yine fırtına gibi esen ancak arkasındaki karanlığı daha da büyüten Yekta Tilmen; önüne gelen fırsatları değerlendirip ailesini bambaşka bir hayatla tanıştıran Osman, nasıl bir bombanın üzerinde oturduklarının farkında bile olmayan Aylin… Yıpranmış ruhlarını onarmak isterken daha da derin acılarla sınanan Gül ve Metin… Yetişkinlik yolunda hızlı adımlarla ilerlerken beklemedikleri kadar tökezleyen Çınar, Parla ve Tuğçe… Adliyede yeni yüzlerle birlikte gelen yeni davalar ve gün sonunda bulunan, yine herkesi bir araya getiren iki ceset. Düşmanlıkların dostluklara, sevginin nefrete, belirsizliklerin açığa çıkacağı yeni bir dönem başlamıştır artık…

YARGI DİZİSİ YENİ SEZON OYUNCULARI

Yargı dizisinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimlerden oluşan başarılı kadroya yeni sezonda Ferit Kaya, Seda Türkmen, Müge Bayramoğlu, Ulvi Kahyaoğlu, Çağla Demir, Alican Altun, Özlem Türay ve Ayşen Sezerel dahil oluyor.

YARGI DİZİSİNDE KONUK OYUNCU SÜRPRİZİ

Yargı dizisine yeni sezonda sürpriz bir isim de konuk oluyor. 3’üncü sezonun ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan Yargı, ünlü sanatçı Funda Arar’ı ağırlıyor. Arar’ın dizide nasıl bir karakter ile izleyici karşısına çıkacağı ise yeni bölümde belli olacak.

Yargı dizisi, yeni sezonuyla bu akşam saat 20:00’da Kanal D’de…

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yargı Dizisi Yeni Sezon Oyuncuları, Konusu