Fatih Terim, Panathinaikos ile Anlaştı

Fatih Terim, Panathinaikos ile Anlaştı

Yunanistan’ın Panathinaikos takımı, teknik direktörlüğe Fatih Terim’i getirdiğini resmen duyurdu. Panathinaikos, basketbolda Ergin Ataman’ın ardından futbolda da Türk bir teknik adamla çalışacak.

Panathinaikos’un internet sitesinde yapılan açıklamada, Fatih Terim ile anlaşıldığı ve sözleşme detaylarının ilerleyen günlerde paylaşılacağı belirtildi. Açıklamada ayrıca, Fatih Terim’in başarı dolu kariyerine ve tecrübesine de değinildi. Panathinaikos, teknik direktör Ivan Jovanovic ile yollarını ayırdığını da duyurdu.

Fatih Terim, en son Galatasaray’ı 2017-2022 yılları arasında çalıştırmıştı. Fatih Terim, Panathinaikos ile resmi sözleşme imzalamak üzere yarın Atina’ya gidecek. Fatih Terim’in Panathinaikos ile 1,5 yıllık bir anlaşma yapması bekleniyor. Panathinaikos, geçen sezon Yunanistan Süper Ligi’ni lider tamamlamasına rağmen play-off’ta AEK’e yenilerek şampiyonluğu kaçırmıştı. Bu sezon ise 15 haftada 34 puan toplayarak PAOK’un 2 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Fatih Terim, Panathinaikos’un başında ocak ayında Olympiakos ile 3 kez karşılaşacak. Panathinaikos’un basketbol takımının başında da Türk antrenör Ergin Ataman bulunuyor. .

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fatih Terim, Panathinaikos ile Anlaştı