Fatih Terim’e 4 Maç Ceza Tahkim Kurulu Kararını Saat 19.05’de Açıkladı

featured

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e PFDK’dan kötü haber… Kayserispor’u deplasmanda 90+9’da gelen golle mağlup eden Galatasaray’da teknik patron Fatih Terim’in maç sonu açıklamaları gündem olmuştu. PFDK, Terim’in sarf ettiği sözler nedeniyle Fatih Terim’e 4, kırmızı kart gören yardımcısı Ümit Davala’ya da 3 maç men cezası verildiğini açıkladı.

Fatih Terim ne demişti?
“Tabii anlatması çok zor bir maç. Futbol dışı anlatmaya kalksak iş cezaya gider. Esasen geçen seneye bakmak lazım. Geçen sezon sonu hazırlanan senaryo sonrası her maç böyle. Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar gibi değerli iki hakemden başladılar. Bu iki hakem itibarlı hakemlerdir. Galatasaray’ı yalnızlaştırılmaya yönelik algılaştırma yapılıyor. Galatasaray’a camiasına sesleniyorum. Bunun karşısında camia olarak bütün olmak gerekir. Çünkü tüm maçlara bakınız. Bugün maçta Galatasaray adına bir şey yok. Böyle bir şey var ki emek boşa. Bu kadar mesai, fedakarlık hiç sayılıp başka algılar yaratılmaya çalışıldıkça ve siz hedef gösterirseniz gelinen durum budur”

PFDK’DAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:

2- GALATASARAY A.Ş.’nin, 30.08.2019 tarihinde oynanan İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR – GALATASARAY A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 25.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM’in, sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunulmasından dolayı 4 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 19.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. antrenörü ÜMİT DAVALA’nın, rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 19.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fatih Terim’e 4 Maç Ceza Tahkim Kurulu Kararını Saat 19.05’de Açıkladı