FETÖ Firarisi Sivas’ta Yakalandı

FETÖ Firarisi Sivas'ta Yakalandı

Sivas’ta, FETÖ’ye mensup olduğu için 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan M.Ö. isimli firari hükümlü, Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. M.Ö., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, FETÖ’nün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve örgüt üyelerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü belirtildi. Bu kapsamda, FETÖ’ye üye olma suçundan hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ö.’nün Sivas’ta olduğu tespit edildi.

Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince takibe alınan M.Ö., düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen M.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ’nün darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturmalar kapsamında, Sivas’ta çok sayıda örgüt üyesi ve sempatizanı yakalanmış, bunlardan bazıları tutuklanmış, bazıları ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FETÖ Firarisi Sivas’ta Yakalandı