Filipinler’de Eş Zamanlı Patlamalar!

featured

Filipinler’in başkenti Manila’da, eş zamanlı olarak gerçekleşen 2 patlamada iki kişinin öldüğü, 6 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Filipinler’in başkenti Manila’da, eş zamanlı olarak gerçekleşen 2 patlamada iki kişinin öldüğü, 6 kişinin ise yaralandığı bildirildi. Başkent Manila’nın gecekondu ağırlıklı bölgesinde bulunan Quiapo’daki bir camiinin yakınlarında meydana gelen ilk patlamada, 4 kişinin öldüğü 2 kişinin ise yaralandığı ifade edildi.

Polis memurları olay yerini kontrol ederken ikinci patlama gerçekleşti

2 polis memuru olay yerini kontrol ederken, aynı bölgede ikinci bir patlamanın meydana geldiği ve polislerin ağır şekilde yaralandığı kaydedildi.

Bölgedeki Müslümanların merkezi konumundaki Quaipo Camii’nin, yaklaşık yüz metre uzaklıkta gerçekleşen ilk patlama sonrasında camlarının kırıldığı ve kısmi hasar gördüğü öğrenildi.

Terör saldırısından ziyade çete hesaplaşması ihtimali üzerinde duruluyor

Yerel polis ofisinden yapılan açıklamada, ilk bulgulara göre patlamanın bir motorsikletli kurye tarafından bırakılan kutudan kaynaklı olduğu ifade edildi. Ayrıca yine yetkililer, olayın terör saldırısından çok bir çete hesaplaşmasına benzediği değerlendirmesinde bulundular.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Filipinler’de Eş Zamanlı Patlamalar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.