Filistin İçin Önden Buyurun

featured

Mevcut iktidar başta onların şakşakçıları arkada varsa yoksa Filistin.

Filistin neresi; Çil çil altınları alıp topraklarını “bayıldıkları” Yahudiler e satarken(1882) sorun görmeyen, Allah ın Kuran da uyardığı şekilde (…)fitne çıkarmaya başlayınca önce şaşıran! Sonra toprağını savunmak için kanı ve canı ile savaşmak yerine “intifada” yapıp çocukları taş atmaları için öne sürenler var ya işte onların memleketi.

Hadi konuya Osmanlı çocukları veya kendilerinden bazılarının tabiri ile Osmanlı Oğlanları gözü ile bakalım ister misiniz? Ya da çok dindar Müslüman gözü ile?

Padişah hilafet bayrağını açtığında (1915 kanal harekâtı)ona uymayan, peygamber HZ. Muhammed in (s.a.v.) emanetini hiçe sayanlar, halife ye karşı savaşanlardan para alıp onlarla birlik olanlar desek?

Filistin cephesinde 1917 akabe baskınında Lawrence ile iş tutanlar.1917 de Kudüs ü İngiliz komutan General  Edmund Allenby’e teslim ederken “el-nebi”(peygamber) olarak karşılayanlar.

1918 de Filistin cephesinde esir düşen 16.Tümen in 48.Alayı na bağlı Mehmetçikleri ne çabuk unuttunuz? Hani şu Seydibesir Kuveysna Osmanli Useray-i Harbiye Kampı nda krizol katılan havuzlara zorla sokularak kör edilen Mehmetçikleri.

İslam Halifesine ihanet eden bir halkı kim affedebilir? Sonra ahirette o Osmanlıcı görünen soytarı hocalardan hesap sormaz mı o padişah ve halife, “sen kimsin, benim Hakkımı hangi hakla helal ettin, benim hakkıma tecavüz edenlerden nasıl hesabını sormadın, neden sessiz kaldın” diye?

Peki ya o çöllerde hainlikle şehit edilen on binler, yani sizin-bizim dedelerimiz ahirette yakanıza yapışmaz mı? “Benim canımı alanlara can mı oldunuz?” demezler mi?

Peki, bitti mi ihanetleri, tabi ki HAYIR.
1978 de terör örgütü pkk, Ortadoğu’da işbirliği yapacak bir terör örgütü arıyor.
ve Filistin kurtuluş örgütü, pkk’ya kucak açıyor, pkk ile eşgüdüm içerisinde Türkiye aleyhine faaliyetlerde bulunmaya başlıyorlar.

1980 de Filistin halk kurtuluş cephesi lideri George Habash, Lübnan’ın Sidon şehrindeki kamplarını asala terör örgütü’ne açıyor, asala’nın diplomatlarımızı katlettiği eylemlerine bu Filistinli şerefsiz teröristler de destek veriyor.

1989 da Yaser Arafat adlı hain, “ermenistan’ın haklı davasını destekliyoruz” açıklamaları yapıyor, bu vesileyle, Karabağ işgaline ve ermeni katliamlarına destek veriyor.

2009 da Filistin devlet başkanı Mahmut Abbas, Kıbrıs’a gidiyor ve “Kıbrıs’ta Türk askeri işgalcidir” açıklaması yapıyor.

2015 de ise sözde ermeni soykırımının 100. yılı dolayısıyla Filistinli hainler “ermeni soykırımı hatıra pulu” bastırıyor… Velhasıl bitmiyor hainlikleri de düşmanlıkları da.

Kabul edelim Filistin halkı, Türk den dua alma hakkını kaybetmiştir. Özetle ben bu hesabı üstlenemem, bu vebale ortak olup Filistin e ağlayamam dostlar. Gönüllü olan önden buyursun.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Filistin İçin Önden Buyurun