Firardayız filmi kaç yılında çekildi? Firardayız filmi konusu ve oyuncuları.

featured

Firardayız filmi bu akşam TV’de yayınlanacak. 29 Eylül 2017 tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Firardayız nerede çekildi?, Firardayız oyuncuları kimler, Firardayız konusu ne? İşte Firardayız hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Firardayız oyuncuları

Tolga Baş yönetmenliğinde çekilen Firardayız filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Çetin Altay, Burak Satıbol, Ferit Aktuğ, Burcu Binici, Mehmet Özgür, Lemi Filozof…

Firardayız konusu

Firardayız konusu Ekrem, Salim ve Nuri; hapishaneden çıkışlarına kısa bir süre kalmasına rağmen, içerde kendileri için “Baba” figürüne dönüşen Piri Baba’nın zor duruma düştüğünü öğrendiklerinde hapishaneden kaçmak için planlar yapmaya başlarlar.
Hayatlarını daha da karışık hale getirecek olan Ekrem, Salim ve Nuri için macera başlamak üzeredir. Bir tarafta peşlerini bırakmayan aksilikler, diğer tarafta ise Burcu adındaki kadın bir mafya, üçlümüz için tehlike oluşturmaktadır. Üç kafadar “kendilerince” yaptıkları fantastik planlarını uygulamaya sokarak maceranın fitilini tamamen ateşlerler.

Firardayız filmindeki karakterler

Sözlükte neler dediler?

Firardayız hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
29 eylül’de vizyona girecek türk komedi(!) filmi.

normalde türk komedi filmlerinde fragman kısmına filmin en komik yerlerini koyarlar ve de oradan prim yaparak izleyici çekmeye çalışırlar. lakin firardayız ekibini tebrik etmek istiyorum çünkü fragmanda bile gülecek bir şey koymadıkları için filmin içeriği hakkında şimdiden bilgi veriyorlar. bu yönden takdirimi kazandılar diyebilirim.

Firardayız nerede çekildi?

29 Eylül 2017 tarihinde vizyona giren Firardayız filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Firardayız filmi kaç yılında çekildi? Firardayız filmi konusu ve oyuncuları.