Formula 1 heyecanı başladı! Russell’dan Ümitliyim

featured

Formula 1 heyecanı başladı! Bahreyn’de gerçekleşen sıralama turu’nda, Red Bull Racing‘den Max Verstappen Pol pozisyonunu yakaladı. Max’ın takım arkadaşı Sergio Perez ikinci, Ferrari’den Leclerc üçüncü, yine Ferrari’den Carlos Sainz dördüncü olarak, F1 efsanelerinden 41 yaşındaki usta pilot Fernando Alonso, Aston Martin ile beşinci olarak bugünkü yarışa başlayacak.

Bu sezon Red Bull Racing yarışlara ambargo koyabilir. Ferrari’den Sainz ve Leclerc’in iyi bir ikili olduğunu, Red Bull’u zorlayabileceklerini düşünüyorum. Bugünkü yarışa altıncı sırada başlayacak olan Mercedes pilotu Russell’dan bu yıl oldukça ümitliyim. Lewis Hamilton hayranları bana kızabilirler ama kendisinden pek ümidim yok, başarıya doyduğunu düşünüyorum. Formula 1’e yeni katılan pilotlarında mücadelesini heyecanla bekliyorum.

Bugün saat 17:00’da başlayacak sezonun ilk yarışı olan Bahreyn GP’de Red Bull Racing ve Ferrari arasında kıyasıya bir mücadeleye tanık olabiliriz. Teknik sorun yaşamazsa eğer Verstappen birinci sırada damalı bayrağı görecektir.

Formula 1 heyecanı başladı! Russell'dan Ümitliyim

Yazımı Arthur Schopenhauer’in sözüyle tamamlamak istiyorum; “İnsanı mutlu eden, mücadele ve zaferdir.”

5 Mart 2023 – Yakacık

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Formula 1 heyecanı başladı! Russell’dan Ümitliyim