Galatasaray, Yusuf Demir’i Basel’e kiralıyor

Galatasaray, Yusuf Demir’i Basel’e kiralıyor

Galatasaray, geçen sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Yusuf Demir’i, yeni sezon öncesi kadrosunda düşünmeyen teknik direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda İsviçre’nin Basel takımına kiralık olarak gönderiyor. Sarı-kırmızılılar, Avusturyalı genç yıldız için 6 milyon euro bonservis bedeli ödediği Rapid Wien’den 2026 yılına kadar sözleşme imzalamıştı. Ancak yaşadığı sakatlıklar ve yabancı oyuncu kontenjanından dolayı Demir, geride kalan sezonda sadece altı maçta forma giyebildi ve skor katkısı yapamadı.

İsviçre basınında yer alan haberlere göre; Basel, Galatasaray’ın genç yeteneğini kiralık olarak kadrosuna katmak üzere. Blick gazetesinin haberinde, 20 yaşındaki oyuncunun 1 yıl kiralık olarak Basel’de oynayacağı belirtildi. Haberde ayrıca, Basel’in satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği ancak Galatasaray’ın buna sıcak bakmadığı da ifade edildi.

Galatasaray, Yusuf Demir’in transferinden sonra kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, son olarak Porto’dan Sergio Oliveira ve Lyon’dan Leo Dubois’i renklerine bağladı. Galatasaray’ın transfer gündeminde ise Fransız orta saha oyuncusu Steven Nzonzi ve İngiliz forvet Harry Kane bulunuyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Galatasaray, Yusuf Demir’i Basel’e kiralıyor