Gazeteci Erdoğan Aktaş, Şevki Yılmaz’ın Rüşvet Teklifini İfşa Etti

Gazeteci Erdoğan Aktaş, Şevki Yılmaz'ın Rüşvet Teklifini İfşa Etti

Gazeteci Erdoğan Aktaş, eski Refah Partili Şevki Yılmaz’ın 1994 yerel seçimleri sırasında kendisine rüşvet teklif ettiğini açıkladı.

Gazeteci Erdoğan Aktaş, geçmişte yaşadığı bir olayı kamuoyu ile paylaştı. Aktaş, 1994 yılında, o zamanlar Refah Partisi’nden Rize Belediye Başkan adayı olan Şevki Yılmaz’ın, kendisine rüşvet teklif ettiğini iddia etti. Bu açıklama, Yılmaz’ın Osmanlı İmparatorluğu’nun yıkılışını hızlandıran kişilere yönelik kınama içeren sözleriyle ilgili yaşanan tartışmaların ardından geldi.

Şevki Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Berna Sultan Osmanoğlu’nun düğününde tarihçi İlber Ortaylı’nın yanında, Osmanlı İmparatorluğu’nun sonunu getiren kişilere yönelik, “Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum” şeklindeki sözleriyle gündeme gelmişti. Bu ifadeler, toplumda ve medyada geniş yankı buldu.

Gazeteci Erdoğan Aktaş, Şevki Yılmaz'ın Rüşvet Teklifini İfşa Etti

Erdoğan Aktaş’ın TV100’de yayımlanan yazısında yer alan ifadelerde, Şevki Yılmaz’ın Atatürk’e yönelik hakaret içeren sözler konusunda röportaj yaptıkları sırada, Yılmaz’ın rahatsız olduğu ve kendisine para teklif ettiği belirtiliyor. Aktaş, “Kulaklarıma inanamamıştım. Dindarlığı ile bilinen Şevki Yılmaz açık açık bana rüşvet teklif ediyordu.” şeklinde bir açıklamada bulundu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gazeteci Erdoğan Aktaş, Şevki Yılmaz’ın Rüşvet Teklifini İfşa Etti