GFB Lideri Cem Gölbaşı'na Saldırı Anı Görüntüleri

GFB Lideri Cem Gölbaşı’na Saldırı Anı Görüntüleri

Fenerbahçe tribün gruplarından Genç Fenerbahçeliler (GFB) lideri Cem Gölbaşı, geçen Cumartesi gecesi Bağcılar’da uzun namlulu silahlarla saldırıya uğradı. Saldırıda Gölbaşı hafif yaralanırken, yanındaki iki arkadaşı ise ağır yaralandı. Saldırının güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği ortaya çıktı.

Olay, Güneşli Mahallesi’nde bulunan bir site önünde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cem Gölbaşı ve yanındaki iki arkadaşı, sitenin giriş kapısına geldikleri sırada arkalarından yaklaşan koyu renkli bir araçtaki kişi ya da kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırının ardından saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaştı.

Sitenin güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Gölbaşı’nın saldırıyı ölümcül bir yara almadan atlattığı, ancak yanındaki iki arkadaşının durumlarının ağır olduğu ve hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparak delil topladı. Olay yerinde bulunan kalaşnikof mermi kovanları incelenmek üzere emniyete götürüldü. Ayrıca, saldırının güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildiği belirlendi. Kamera görüntülerinde, saldırganların yaklaşık 45 dakika boyunca site yanında bekledikleri, Gölbaşı’nın aracının gelmesiyle harekete geçerek ateş açtıkları görülüyor. Saldırıda arada kalan ve olayla ilgisi olmayan beyaz renkli hafif ticari araç içindeki kişilerin de şans eseri olaydan yara almadan kurtuldukları görülüyor. Site güvenliğinin önünde oturan kişilerin de korku içinde kaçtıkları görüntülere yansıyor.

Polisin saldırının fail ya da faillerini yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GFB Lideri Cem Gölbaşı’na Saldırı Anı Görüntüleri