Yalova’da Kontrolden Çıkan Pikap Duvara ve Ağaca Çarptı

Yalova’da Kontrolden Çıkan Pikap Duvara ve Ağaca Çarptı

Yalova’nın Kadıköy beldesinde dün sabah saatlerinde yaşanan trafik kazasında 2 genç hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Kazanın nedeni henüz bilinmiyor.

Kaza, Kadıköy beldesi Özden Mahallesi Doğu Sırtı Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 19 yaşındaki Ö.F.Y. idaresindeki 77 ER 336 plakalı pikap, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak önce kaldırıma sonra da yol kenarındaki bir villanın bahçe duvarına ve ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle ters dönen araçta bulunan İ.E.S. (19) ve K.T. (19) olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Ö.F.Y. ile araçtaki diğer iki kişi ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden gençlerin cenazeleri ise otopsi için hastane morguna götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza yerinde inceleme yapan polis ekipleri, aracın hızının ve sürücünün alkollü olup olmadığının belirlenmesi için çalışma yaptı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Hayatını kaybeden gençlerin yakınları ise acı haberle yıkıldı. İ.E.S.’nin babası İsmail S., oğlunun cenazesini almak için geldiği hastanede gözyaşlarına boğuldu. K.T.’nin annesi ise olay yerine gelerek fenalık geçirdi.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yalova’da Kontrolden Çıkan Pikap Duvara ve Ağaca Çarptı