‘Gıda Dedektifi’ Gözaltına Alındı

'Gıda Dedektifi' Gözaltına Alındı

Türkiye’de gıda güvenliği konusunda yaptığı eleştirel paylaşımlarla tanınan ‘Gıda Dedektifi’ adlı sosyal medya hesabının sahibi Musa Özsoy, ünlü iş insanı Murat Ülker tarafından yapılan yeni bir suç duyurusu sonucunda gözaltına alındı. Özsoy, daha önce de benzer suçlamalarla karşılaşmış ve ifade vermek üzere gözaltına alınmıştı. ‘Gıda Dedektifi’ hesabından yapılan açıklamada, Musa Özsoy’un bu akşam itibariyle gözaltına alındığı ve bu durumun iftira ve ithamlara dayalı olduğu belirtildi.

Açıklamada, “Murat Ülker tarafından yapılan yeni bir suç duyurusu kapsamında hesap yöneticimiz Musa Özsoy bir kez daha bu akşam itibariyle gözaltına alınmıştır. Şu bilinmelidir ki, iftira ve ithamlara dayalı bu ve benzeri suç duyurularına asıl cevap elbette toplum tarafından verilecektir” ifadelerine yer verildi.

İkinci Kez Gözaltı

Daha önce de benzer bir durumla karşılaşan Özsoy, İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alınmış ve ifade verdikten sonra serbest bırakılmıştı. ‘Gıda Dedektifi’ hesabının yaptığı açıklamada, “Hakkımızda mesnetsiz iddialarla ve suçlamalarla Yıldız Holding tarafından yapılmış suç duyurusu sebebiyle ifade verdik. Savcılık ifadesi alınması sonrası hesap sahibimiz Musa Özsoy serbest bırakılmıştır” denilerek yaşananlar detaylandırılmıştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
‘Gıda Dedektifi’ Gözaltına Alındı