Gökhan Türkmen’in Selda Bağcan açıklaması

featured

Geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki’nin Selda Bağcan yanında sahneye çıkmasına Gökhan Türkmen‘den eleştiri gelmişti. Türkmen’in Selda Bağcan’ın Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’ndaki konseri hakkında yaptığı “Ülkede o kadar değerli genç, müziğini ve kendini tanıtabilmek için uğraşan ve bunu da çok etik ve gerektiği yerden yapan müzisyen varken; bir çınarın, bir o kadar önem kazanmış bir yerde böyle bir şarkıcıyı çıkarıyor olmasının bir nedeni vardır elbet. Biz anlayamayız! Güzel reklam; hayırlı işler, bol güneşler herkese” açıklamalarına Selda Bağcan’dan yanıt gecikmemişti.

“Terbiyesizlik yapmış… Bir defa ben hiçbir şekilde Aleyna’yı anons etmedim. Onu kendi orkestramızdan bile gizledik. Birden bire geldi sürpriz için. O da ‘reklam yapıyor’ diyor, sana ne? Kıskandı belki de… Gereksiz polemikler bunlar… Sanatçı sanatıyla gündem olmalı. Ayrıca sahneme kimi çıkarmak istersem onu çıkarırım, sana ne?” Kaynak: Gökhan Türkmen, “Kıskandı belki de” diyen Selda Bağcan’a yanıt verdi! Aleyna Tilki tartışması son bulmuyor!” şeklinde Bağcan’dan gelen yanıt olayı gündeme taşımıştı.

Gökhan Türkmen son açıklamasında “Ben onun öyle bir tepki verdiğini düşünmüyorum açıkçası. Şu zamana kadar ki Selda Bağcan algısına çok ters bir tepki olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bana pek inandırıcı gelmedi bu açıklamalar çünkü birebir şahit olmadım. Bu yüzden de çok yorum yapamayacağım bununla ilgili. Ben sadece eleştirimi yaptım.” sözlerini söyledi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gökhan Türkmen’in Selda Bağcan açıklaması