Günlük Kiralık Evde Korkunç Cinayet

Günlük Kiralık Evde Korkunç Cinayet

İstanbul’da korkunç bir cinayet olayı yaşandı. 57 yaşındaki Murat Arpapay, sosyal medyada tanıştığı ve sevgili olduğunu sandığı 19 yaşındaki Muhterem Perçikli tarafından günlük kiralık bir eve davet edildi. Ancak bu davet, Arpapay’ın sonu oldu. Eve gelen diğer şüpheliler, Arpapay’ın ellerini bağladıktan sonra vücuduna iğneyle kimyasal sıvı vererek canice öldürdüler. Şüpheliler, cesedi apartmanın havalandırma boşluğuna atarak kaçtılar.

Cesedin sırrı Adli Tıp raporuyla çözüldü

Olay, 27 Temmuz günü saat 09.30 sıralarında Bahçelievler Şirinevler Mahallesi’nde meydana geldi. Bir apartman sakininin havalandırma boşluğunda erkek cesedi görmesi üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedin Murat Arpapay’a ait olduğunu tespit etti. Cesette herhangi bir bıçak ya da silah izi bulunmadığı için şüpheli ölüm olarak değerlendirilen olayda, Arpapay’ın cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Burada yapılan otopsi sonucunda, Arpapay’ın vücuduna kimyasal sıvı enjekte edilerek öldürüldüğü belirlendi.

Cinayetin planlayıcısı kafe sahibi çıktı

Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yapılan incelemelerde, Arpapay’ın cesedinin bulunduğu apartmanda oturmadığı ancak olaydan bir gün önce Muhterem Perçikli ile birlikte günlük kiralık dairede konakladığı ortaya çıktı. Daireye giren ve çıkan kişilerin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, aynı gün Serpil Demir, Doğan Sarıyıldız ve Fatih Erginoğlu’nun da eve geldiklerini ve gece yarısından sonra binadan ayrıldıklarını belirledi. Polis ekipleri, şüphelilerden Muhterem Perçikli ile Serpil Demir’i yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyete götürülen şüphelilerden alınan ifadelerde cinayetin detayları ortaya çıktı. Şüphelilerden Muhterem Perçikli’nin sevgili gibi davrandığı Murat Arpapay’ın uzun yıllar İngiltere’de yaşadığını ve Türkiye’ye döndükten sonra ailesinin gönderdiği paralarla geçindiğini söylediği öğrenildi. Arpapay’ın evinde büyük miktarda para sakladığını duyan Ersen Başak isimli kafe sahibi, paraları ele geçirmek için bir plan yaptı ve Muhterem Perçikli ile Serpil Demir’i kendi kafesine çağırdı. Burada oturan Murat Arpapay ile tanıştırarak arkadaşlık kurmalarını sağladı. Plan gereği Muhterem Perçikli, Murat Arpapay ile sevgili oldu ve onu günlük kiralık eve davet etti. Eve gelen diğer şüpheliler ise Arpapay’ın ellerini bağlayarak vücuduna iğneyle kimyasal sıvı verdi ve öldürdü. Şüpheliler daha sonra cesedi havalandırma boşluğuna bırakarak kaçtılar.

Şüphelilerden ikisi tutuklandı, diğerleri yurt dışına kaçtı

Cinayetin ardından Ersen Başak, Murat Arpapay’ın evine girerek paraları alıp Gürcistan’a, Doğan Sarıyıldız ile Fatih Erginoğlu ise Kıbrıs’a kaçtı. Polis, yurt dışına kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Gözaltına alınan Muhterem Perçikli ile Serpil Demir ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Günlük Kiralık Evde Korkunç Cinayet