Gurbetçi Şaban filmi nerede çekildi?

featured

Gurbetçi Şaban filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. 1 Ocak 1970 tarihinde vizyona giren Dram, Duygusal, Komedi, Aile, Politik türünde olan Gurbetçi Şaban nerede çekildi, Gurbetçi Şaban filmi oyuncuları kimler, Gurbetçi Şaban filmi konusu ne? İşte Gurbetçi Şaban hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Gurbetçi Şaban filmi oyuncuları

Kartal Tibet yönetmenliğinde çekilen Gurbetçi Şaban filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Kemal Sunal, Müge Akyamaç, Yavuzer Çetinkaya, Reha Yurdakul, Baykal Kent, Ferhan Tanseli, Ayten Erman, Akın Tunç, Ertem Göreç, Ferdi Akarnur, Özdemir Akın, Yılmaz Vural, Hüseyin Akıntunç, Gaye Süzer, Hayri Ramazanoğlu, Bayram İlvur, Timuçin Caymaz, Cezmi Sezer, Nejat Birecik, Göksel Kortay, Güner Ümit, Kartal Tibet, Ayton Sert, Mehmet Akdil, Necdet Yakın, Toron Karacaoğlu, Tijen Par, Sadettin Erbil, Levent Dönmez, Gülen Kıpçak…

Gurbetçi Şaban filmi

Gurbetçi Şaban konusu Gurbetçi Şaban’da göç olgusunun toplumsal yansımaları konu ediliyor. Gurbetçi Şaban, saf görünümlü bir gariban. Ancak kurnazlık yapmaktan geri durmuyor. Şaban’ın, işçi olarak gittiği Almanya’da başından traji-komik olaylar geçer.

Gurbetçi Şaban filmindeki karakterler

Kemal Sunal (Şaban)
Müge Akyamaç (Bahar)
Yavuzer Çetinkaya (Aracı Fritz)
Reha Yurdakul (Hüseyin Usta)
Baykal Kent (Alman Ustabaşı)
Ferhan Tanseli (Fabrikatör Hans Von Sachsenburg)
Ayten Erman (Hans’ın Karısı)
Akın Tunç (Hans’ın Oğlu)
Ertem Göreç (Şaban ın Yol Arkadaşı)
Gurbetçi Şaban filmi nerede çekildi?
Gurbetçi Şaban filmi için sözlükte neler dediler?
Gurbetçi Şaban hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
(bkz: monica yıldız)

güzel bir komedi ve gurbetçilerin sorunlarına değiniyor, ancak almanları ve almanya’yı bence biraz karalayan bir film. zira filmde alman patron hitler hayranı gibi gösterilmiştir.

Gurbetçi Şaban filmi nerede çekildi?

1 Ocak 1970 tarihinde vizyona giren Gurbetçi Şaban filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gurbetçi Şaban filmi nerede çekildi?