Hababam Sınıfı Yeniden filmi nerede çekildi?

featured

Hababam Sınıfı Yeniden filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. 5 Nisan 2019 tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Hababam Sınıfı Yeniden nerede çekildi, Hababam Sınıfı Yeniden filmi oyuncuları kimler, Hababam Sınıfı Yeniden filmi konusu ne? İşte Hababam Sınıfı Yeniden hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Hababam Sınıfı Yeniden filmi oyuncuları

Doğa Can Anafarta yönetmenliğinde çekilen Hababam Sınıfı Yeniden filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Sadi Celil Cengiz, Yusuf Çim, Nazlı Pınar Kaya, Hande Katipoğlu, Giray Altınok, Irmak Aydın, Sami Aksu, Fırat Albayram, Mustafa Karaoğlu , Hasan Say, Hülya Duyar, Osman Alkaş, Deniz Yeşil, Vural Ceylan, Özge Özaçar, Tuncay Akça, Teoman Ayık, Ahmet Arıman, Altan Erkekli, Osman Alkaş, Giray Altınok, Mustafa Karaoğlu , Fırat Albayram, Yusuf Çim, Burak Kut, Serhat Akın…

Hababam Sınıfı Yeniden filmi

Hababam Sınıfı Yeniden konusu Özel Çamlıca Lisesi, yeniden karma eğitime geçince, kızlar ve erkekler arasından tatlı bir rekabet başlar. Okula yatılı gelen kız öğrenciler ile okulun gediklileri başlarda birbirlerine meydan okurken, bir süre sonra müttefik olarak birlikte birçok maceraya atılır.

Hababam Sınıfı Yeniden filmindeki karakterler

Altan Erkekli (Mehmet Hoca)
Toygan Avanoğlu (La Minör Bülent)
Sadi Celil Cengiz (İsot Kamil)
Yusuf Çim (Yakışıklı)
Hande Katipoğlu (Buckhingam Hayriye)
Giray Altınok (Racon Faruk)
Sami Aksu (Duba Nuri)
Fırat Albayram (Format)
Hababam Sınıfı Yeniden filmi nerede çekildi?
Hababam Sınıfı Yeniden filmi için sözlükte neler dediler?
Hababam Sınıfı Yeniden hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
hababam sınıfı 2019 model olarak yeniden karşımıza çıkıyormuş.

ilk filmde olduğu gibi oyuncular gazete ilanı ile belirlenecekmiş.

hababam

hurriyet link

aynı tadı vermeyeceğine böbreklerim üzerine iddiaya girerim. yani belki yeni jenerasyon için farklı bir deneyim olabilir ona bir şey diyemem.

Hababam Sınıfı Yeniden filmi nerede çekildi?

5 Nisan 2019 tarihinde vizyona giren Hababam Sınıfı Yeniden filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hababam Sınıfı Yeniden filmi nerede çekildi?