Hakim Ziyech’ten Galatasaray’a Kötü Haber

Hakim Ziyech’ten Galatasaray’a kötü haber

Galatasaray’ın transfer gündemine gelen ancak Chelsea’den ayrılamayan Hakim Ziyech’in yeni adresi belli oldu. Faslı yıldız, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı. Bu transferi İtalyan gazeteci Fabrizio Romano duyurdu.

Ziyech’in Al Nassr’da yıllık 40 milyon euro kazanacağı iddia edildi. 30 yaşındaki oyuncu, Chelsea formasıyla bu sezon 24 maçta 3 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, ara transfer döneminde Ziyech ile ilgilendiklerini ancak transferin gerçekleşmediğini açıklamıştı. Timur, “Hakim Ziyech bir alternatif ama bu sene kısmetli bir seneydi. Bu da artık dile kolay gelmeye başlandı. Bunlar hiç kolay isimler değil. Yüzde 1 ihtimalin bile peşinden koşuyoruz” demişti.

Ziyech’in Chelsea macerası da evrak kriziyle başlamıştı. Devre arası transfer döneminde Paris Saint-Germain, Ziyech’i kadrosuna katmak istemiş ancak Chelsea doğru belgeleri gönderememişti. Fransız kulübü, transfer için Fransa Futbol Federasyonu’ndan tolerans istemiş ancak izin çıkmamıştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hakim Ziyech’ten Galatasaray’a Kötü Haber