Hamile Anne ve İki Çocuğu Trajik Sonla Hayatını Kaybetti

Hamile Anne ve İki Çocuğu Trajik Sonla Hayatını Kaybetti

Hatay’ın İskenderun ilçesi, son günlerde yürek burkan bir olayla gündeme geldi. Yaklaşık on gün önce, 37 yaşında ve 7 aylık hamile olan Selma Abacı, kayıplara karıştı. Selma’nın yanında ise, yaşları henüz 3 ve 2 olan oğulları Kerim ve Azat da vardı. Aile fertlerinin uzun süre haber alamaması üzerine, durum yetkililere bildirildi.

Kayıp ihbarının ardından İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, araştırmaya başladı. Yürütülen titiz ve derinlemesine arama çalışmaları sonucunda, Bekbele Bitişik Yaylası’nda korkunç bir manzara ile karşılaşıldı. Selma Abacı ve iki küçük oğlunun cansız bedenleri, bir su kanalına gizlenmiş halde bulundu.

Bu üzücü olayın ardından, üçünün de cenazeleri Antakya Adli Tıp Kurumu’nun morguna taşındı. Jandarma ekipleri, olayın faillerini bulmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Araştırmalar sonucunda, eski bir köy koruyucusu olan T.K. şüpheli olarak gözaltına alındı. İddialara göre, T.K., hamile anne ve iki çocuğunu tüfekle öldürdükten sonra cesetleri kanala atmış. T.K.’nin iki yıl önce görevinden alındığı bilgisi de ortaya çıktı.

Cenazeleri toprağa verildi

Bu trajik olayın ardından, Selma Abacı ve iki oğlunun cenazeleri, yakınları tarafından teslim alındı. Cenazeler, Sarıseki Mahallesi’ne getirilerek, burada kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hamile Anne ve İki Çocuğu Trajik Sonla Hayatını Kaybetti