Hayalet Dayı filmi nerede çekildi?

featured

Hayalet Dayı filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. 29 Mayıs 2015 tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Hayalet Dayı nerede çekildi, Hayalet Dayı filmi oyuncuları kimler, Hayalet Dayı filmi konusu ne? İşte Hayalet Dayı hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Hayalet Dayı filmi oyuncuları

Ali Yorgancıoğlu yönetmenliğinde çekilen Hayalet Dayı filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Settar Tanrıöğen, Ozan Özcan, Caner Özyurtlu, Ülkü Duru, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Karabacak, Nedim Saban, Serhan Arslan, Erol Büyükburç, Kaan Sezgin, Ege Kayacan, Ayşe Melike Çerçi, Kerem Kurdoğlu, Serkan Altuniğne, Elif Domaniç, Buse Toprak, Birce İrem İlaçan, Hidayet Gürdal, Doğu Orcan, Deniz Alnitemiz, Hasan Pek…

Hayalet Dayı filmi

Hayalet Dayı konusu Üniversiteli iki yakın arkadaş atıldıkları son evden sonra bütçelerine göre bir ev bulmaya çalışırlar fakat baktıkları evler ya çok pahalı ya da ikisinin sığamayacağı büyüklükte çıkar. Umutlarını yitirdikleri anda karşılarına çıkan ev tüm sorunlarının çözümü olacaktır. Tek sorun evi önceki sahibinin hayaleti ile paylaşmak zorunda olmalarıdır.

Hayalet Dayı filmindeki karakterler

Settar Tanrıöğen (Hayalet Dayı)
Ozan Özcan (Ozan)
Caner Özyurtlu (Caner)
Ülkü Duru (Saadet)
Esra Dermancıoğlu (Samet)
Tuğçe Karabacak (Aylin)
Nedim Saban (Samet’in Annesi ve Babası)
Serhan Arslan (Elektrikçi)
Erol Büyükburç (Kendisi)
Kaan Sezgin (Bakkal)
Hayalet Dayı filmi nerede çekildi?
Hayalet Dayı filmi için sözlükte neler dediler?
Hayalet Dayı hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
afişi https://www.facebook.com/…381905168/?type=1&theater adresinden görülebilir.

uzun süredir izlediğim en iyi fragman. resmen kahkaha atarak izledim. aptal saptal “absürt komedi”, “yok ona selam çaktı” klişelerinden kurtulmuş ve güzel bir konu bulmuşa benziyor. inşallah gerçektende güzel olur.

http://www.youtube.com/watch?v=qf26crnwr_e&sns=em

Hayalet Dayı filmi nerede çekildi?

29 Mayıs 2015 tarihinde vizyona giren Hayalet Dayı filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hayalet Dayı filmi nerede çekildi?