• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Hazal Tektaş Kimdir ?

featured

Hazal Tektaş Kimdir ?

İstanbul’da bir genç, önce tartıştığı kız arkadaşını başından vurdu. Ardından da aynı silahla intihar etti. Olay, Esenler Otogarı TEM Bağlantı Yolu üzerinde dün 00.30’da meydana geldi. İddiaya göre; 18 yaşındaki Mehmet Ali Atış ile kız arkadaşı Hazal Tektaş (19) yol kenarında oturdukları sırada tartıştı. Tektaş, olay yerinden uzaklaşmak istedi. Atış, belindeki silahı çıkartarak kaçmaya çalışan Tektaş’ın başına tek el ateş etti. Ardından da aynı silahla kendi başına ateş ederek intihar etti. Hastaneye kaldırılan Tektaş kurtarılamadı. Olay yerinde ölen Atış’ın cenazesi ise adli tıpa kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Esenler Otogarı TEM Bağlantı Yolu üzerinde gece saat 00.30 sıralarında meydana geldiği bilinen olayda,18 yaşındaki Mehmet Ali Atış, yanında bulunan 19 yaşındaki Hazal Tektaş ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. İkilinin arasındaki kavga büyüyünce Tektaş, olduğu yerden kalkarak bir anda kaçmaya başladı. Atış’ın da peşinden gitmesiyle yolun karşı tarafına geçmek isteyen Tektaş, anayola yöneldi.

Bu sırada 18 yaşındaki Mehmet Ali Atış, belinden çıkardığı tabanca ile Tektaş’ı başından vurdu. Kanlar içinde yere yığılan Tektaş’a ateş etmesinin ardından silahı kendi kafasına dayayan Atış, intihar etti. O sırada yoldan geçmekte olan vatandaşlar tarafından yetkililere haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Tektaş’a olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yakınlardaki bir özel hastaneye kaldırılırken sağlık görevlileri Atış’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

19 yaşındaki genç kız, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hazal Tektaş Kimdir ?