SON DAKİKA: Twitter Çöktü!

Dünya genelinde sayısı milyonları aşan kullanıcıya sahip sosyal medya platformu Twiter’da saat 00.43 itibariyle bir hata oluştu uyarısı alınmaya başlandı. Bu son dakika gelişmesi sonrasında kullanıcılar tarafından Twitter çöktü mü? Sorusuyla yanıt araştırmasın yapılmaya başlandı. Peki, Twitter neden açılmıyor, anasayfa neden yenilenmiyor, ne zaman düzelecek? Twitter çöktü mü merak edenler tüm detayları bu başlık altında bulabilir. İşte son dakika haberinin detayları…

TWITTER ÇÖKTÜ MÜ?

Ünlü ve popüler sosyal medya platformu Twitter’da saat 00.43 itibariyle “bir hata oluştu” uyarısı alınarak tweetlerin bulunduğu anasayfa yüklenmemeye başladı. Konuya ilişkin Twitter tarafından bir açıklama gelmezken sorunun ilerleyen saatlerde tamamen çözülmesi bekleniyor.

TWITTER ONAY KODU ARAMA ANLAŞILMIYOR?

Ancak bu konuda ciddi sorunlar mevcut. Ben kendim de aradığımda rakamların düzensiz bir şekilde söylendiği için birçok kez onay kodunu yanlış girdim.

Sonrasında durumu anladım ve başardım.

NASIL ÇÖZÜLÜR?

Bunun için öncelikle numaraları anlık olarak iyice dinleyin. Bot size bu onay kodunu verirken fark ettiyseniz 4 kere aynı rakamları veriyor. Bu verilen rakamlardan ilk üçü 5 haneli, sonuncusu ise 6 haneli. Sizin onay kodunuz ise bu durumda en son verilen 6 haneli kod. Yani şu şekilde;

Twitter onay kodu: 12345 – 12345 – 12345 – (123456)

Yukarıda görebileceğiniz üzere onay kodunuz en son söylenen ‘123456’dır. Buna dikkat ederek onay kodunu doğru girebilir ve hesabınızın kilidini hemen açabilirsiniz.

 

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SON DAKİKA: Twitter Çöktü!