Hindistan’da 14 Yaşındaki Kıza Tecavüz Edilip Yakılarak Öldürüldü

Hindistan'da 14 Yaşındaki Kıza Tecavüz Edilip Yakılarak Öldürüldü

Hindistan’da 14 yaşındaki bir kız çocuğunun toplu tecavüz edildikten sonra yakılarak öldürülmesi, ülkede büyük infial yarattı. Cinsel saldırı olaylarının sıkça yaşandığı ülkede, kız çocuğunun cesedinin kimyasal maddeyle yakıldığı ve bileziğinden tanındığı ortaya çıktı.

Olay, Rajastan eyaletindeki Barmer bölgesinde meydana geldi. Adı açıklanmayan küçük kız, ailesinin koyunlarını otlatmak için evden ayrıldı. Ancak bir daha geri dönmedi. Ailesi, kızlarının kaybolduğunu bildirmek için polise başvurdu. Polis, yaptığı aramalarda kızın yanmış cesedini buldu. Kızın erkek kardeşi, cesedi bileziğinden teşhis etti.

Polis, olayla ilgili 11 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin kızı kaçırarak tecavüz ettikten sonra üzerine kimyasal madde dökerek diri diri yaktıkları iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Hindistan’da kadın hakları savunucuları, korkunç olaya tepki göstererek, cinsel saldırı olaylarının artık kronikleştiğini ve cezasızlık kültürünün devam ettiğini belirtti. Ülkede son yıllarda birçok cinsel saldırı ve cinayet olayı yaşandı. Geçen ay Manipur eyaletinde iki kadının kalabalık tarafından soyularak sürüklenmesi ve tecavüze uğraması ülkeyi ayağa kaldırmıştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hindistan’da 14 Yaşındaki Kıza Tecavüz Edilip Yakılarak Öldürüldü