Hodri Meydan!

featured

Geçtiğimiz cumartesiyi pazara bağlayan gece bu sitede yayınlanan “Pontus Oyununda Son Perde: Kemençe” başlıklı yazım ve yine burada yayınlanan “Pontusçu Şarkıcıdan Trabzonspor Konseri” başlıklı haber sonrası, Apolas Lermi tarafından sitemiz ve yazarımız Kutlu Altay Kocaova hayranlarına hedef gösterilmişti. Bugün yine hayran sayfasında paylaştığına göre hakkımızda suç duyurusunda bulunmuş.

Hayran sayfasında yaptığı sözüm ona açıklamada, bizim Fenerbahçeli olmamızdan tutun da Trabzonspor düşmanlığına kadar onlarca ithamda bulunmuş ancak iddialarımızı açıklama zahmetine düşmemiştir. İddialarına cevap veriyorum. Apolas! Ben Trabzonlu ve Trabzonsporluyum. Haberi yapan Gökhan İlhan, Trabzonsporlu! Şimdi sorularıma geçiyorum.

Yazımda ve yayımlanan haberde sunduğumuz kendi youtube hesabında yayınladığı Pontus bayrağı önündeki videosunu neden kaldırmıştır? Bayrağın Pontus çetelerine ait olduğunu bilmiyor mudur? Bilmiyorsa, yayından kaldırtıktan sonra neden bir açıklama yayınlamamıştır? Biliyorsa hangi amaçla yayımlamıştır?

Bir albümüne verdiği Santa isminin haber de Pontus lideri ismi olarak geçmesiyle aklı sıra dalga geçti. Santa, doğadır. Santa, yayla ismidir. Santa, kültürdür gibisinden bir şeyler yazdı. Tarih bilmeyen salakları da eklemeyi unutmamış. Santa, birkaç Rum köyünden ibaret, İstiklal harbi döneminde Rum çetelerinin karargahı olarak kullanılan bir beldedir. Bu Devlet arşivlerinde drone çekimleri BOA. HR. SYS. 2877/24, Belge no: 1, 4-7 numarasıyla kayıtlı tarihi bir belgeden de öğrenilecek bir gerçektir. Binlerce Türk’ü katleden Pontus çetelerinin karargahı olan Santa, mübadele ile boşaltılmıştır. Santa’nın, Pontus çetelerinin karargahı olduğunu bilip, bilmediğini açıklamasını bekliyoruz.

Kendisinin Pontus geleneğini kurumsal tanıtım filmi yaşattığını ve canlandırdığını medyatrabzon.com’a verdiği röportajında belirtmiştir. Pontus devletinin taa milâttan önce var olduğunu bilmiyor mudur? Pontus adının, Karadeniz’de bir Rum devleti kurmak isteyen Rum çeteleri tarafından kullanıldığını drone çekimi bilmiyor mudur? Biliyorsa neden böyle demeçler vermiştir?

Benim Rumlara veya Rumca konuşan, şarkı söyleyen kişilere karşı bir kinim veya nefretim yok. Ama benim toprağımda gözü olanlara, benim doğduğum topraklarda başka bir devlet kurmak isteyenlere kinim olur, nefretim olur. Düşman olurum. Pontusçulara da bu sebeple düşmanım! Benim düşmanlığım Pontusçulara, kendisi de Pontusçulara düşman mıdır?

Daha fazlası var, şimdilik bu kadarını yazıyorum. Türk adaletine inancımız tam. Hodri meydan!

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hodri Meydan!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.