İkinci Ali Koç Dönemi Başladı

featured

Fenerbahçe başkanı Ali Koç tek aday olarak girdiği seçimi kazandı  38 sandıkta 6 bin 459 oy alan Ali Koç, bir kez daha başkan oldu.

Seçimi kazandıktan sonra kürsüye çıkan Koç, “Bugün kiminle konuştuysam, şehir dışından gelmişti. Şanlıurfa, Malatya, Kırklareli, İzmir, Ankara… Bugün bir kongre üyemiz, İsveç’ten sabah indi, 4 saat İstanbul’da kaldı ve oyunu verip gitti.”

“Bunlar, bu camianın farkını fazlasıyla gösteriyor. Kongre üyeleri, bu camiaya nasıl sahip çıkacaklarını, başkanlarına geçmişte oldukları gibi nasıl sahip çıkacaklarını bugün de gösterdiler.”

“Yeni dönemde sporun renginin sarı lacivert olmasını istiyoruz. Çok büyük tecrübeler kazandık. Futbolda başarı olmayınca diğerleri gözardı ediliyor ama bana göre futbolda her sezon belli bir aşama kaydettik, yanlışlardan arındık, bazı doğruları da fazla yaptık.” açıklamalarını yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Ali Koç’u kutladı. Kutlama mesajında “Fenerbahçe Kulübünün yapılan olağan seçimli genel kurul toplantısında tekrar başkanlığa seçilen Ali Koç ile yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Sarı-lacivertli kulübümüzün başkan ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İkinci Ali Koç Dönemi Başladı