ikitelli nerede? ikitelli nereye bağlı 2022

featured

ikitelli nerede İkitelli, İstanbul’un Küçükçekmece ve Başakşehir ilçeleri arasında yer alan bir semttir. Anadolu yakasındaki İstanbullular için oldukça uzak konumda bulunan İkitelli‘nin konumu merak edilmektedir. Bu haberimizde ikitelli nerede, ikitelli nereye bağlı ve ikitelli neresi sorularına yanıt aradık… İşte ikitelli nerede ?

ikitelli nerede

ikitelli nerede ?

1980’lerin başında Eminönü, Karaköy gibi semtlerde bulunan imalatçı ve sanayi sektörlerini şehir dışına taşımak için art arda başlayan İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde yer alan imalatçı siteleri ve İstoç ile 20 sene içinde çok büyük bir değişme göstermiştir. Bu sitelerin getirdiği gecekondulaşmanın yanında semt içinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir isimli toplu konutların yapılması ve Olimpiyat Köyü ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu için bu bölgenin seçilmesi ile çok hızlı bir gelişme yaşamıştır. Semte bağlı Mahalleler Mehmet Akif mahallesi, Atatürk mahallesi, Ziya Gökalp mahallesi olup son mahalle 2009’da Başakşehir’e geçmiştir.

İkitelli istanbulun neresinde?
Semtin nüfusu 1980’lerin başında yoğun göçle birlikte artmıştır. İkitelli Sanayi sitesi ile sanayide büyük bir ivme kazanmıştır. İETT’nin merkezi 1986’da buraya taşınmıştır. İkitelli Organize Sanayi Bölgesinin yine bu tarihlerde temeli atılmıştır, ayrıca Başbakanlık Toplu Konutlarının yapımında 4 etap olacak şeklinde başlanmıştır. Tüm bunların temelini Başbakan Turgut Özal tarafından atılmıştır. Turgut Özal’ın en büyük projelerinden biri organize sanayi bölgesidir. Organize sanayi bölgesinde yer alan halı yıkama organize sanayi bölgesi de bulunmaktadır. Yapı itibarı ile Avrupa’nın en büyük organize sanayi bölgesidir. Nasıl ki Adnan Menderes kendi adını taşıyan Aksaray’daki Menderes Bulvarını yaptırdıysa, Turgut Özal da İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’ni yaptırmıştır.

İkitelli nasıl gidilir?

İkitelli nasıl gidilir İkitelli’ye otobüs, metro ve minibüs gibi toplu taşıma araçlarıyla gidebilirsiniz. İETT’nin 142E, 31Y, 78C, 79B, 79E hat numaralı otobüsleriyle İkitelli’ye ulaşabilirsiniz. Bunun yanında M3 metro hattıyla da İkitelli’ye gidebilirsiniz, ayrıca Şirinevler ve Kayaşehir’den kalkan İkitelli minibüslerini de kullanabilirsiniz. Bunlar dışında şahsi aracınız veya taksiyle de navigasyon yardımıyla kolaylıkla İkitelli‘ye gidebilirsiniz.

İkitelli nereye bağlı?

Başakşehir – Küçükçekmece arasında yer alan İkitelli’nin büyük bir kısmı 2009 yılında Başakşehir’e bağlanmıştır. Bazı sokaklarıda Küçükçekmece’ye bağlıdır.

Şunları da aradılar

İkitelli ile ilgili arama motorunda arama yapan kullanıcılar şunları da aradı. ikitelli istanbul’un neresinde, İkitelli Anadolu yakasında mi ve İkitelli Organize Sanayi is İlanları. Kullanıcıların aramalarıyla ilgili detaylarımızı sizinle paylaşacağız.

İkitelli Organize Sanayi iş ilanları

İkitelli ve çevresinden iş ilanlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Secret CVEleman.Net

İkitelli Anadolu yakasında mı?

Hayır İkitelli Anadolu yakasında değildir. İstanbul’un avrupa yakasındadır.

ikitelli istanbul’un neresinde

İstanbul, avrupa yakasında, Başakşehir ve Küçükçekmece ilçeleri içerisindedir.

ikitelli hangi ilçeye bağlı

İstanbul’un avrupa yakasında yer muhitin bir kısmı Başakşehir ve Küçükçekmece ilçeleri arasındadır

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ikitelli nerede? ikitelli nereye bağlı 2022

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

1 Yorum

  1. 12 Mart 2022, 15:33

    […] ikitelli nerede? ikitelli nereye bağlı 2022 | Sabithaber […]